1. Тестові завдання з предмету “Організація
обслуговування в ресторанах”, 2015р.
2. Інструкції з безпеки праці під час
виконання лабораторно – рпактичних робіт з
предмету
“Організація обслуговування в ресторанах” (Стефанчук І.В. ; Ворона О.М.), 2015р.
“Організація обслуговування в ресторанах” (Стефанчук І.В. ; Ворона О.М.), 2015р.
3. Робоча програма з дисципліни “Організація виробництва
в ЗРГ”, 2016р.
4. Методичні рекомендації до написання та
оформлення курсового проекту з дисципліни “Організація виробництва
в ЗРГ”, 2016р.
5. Методична розробка по проведенню
відкритого уроку “Столовий етикет. Послідовність сервірування столів»”, 2018р.
6. Методичні рекомендації до написання творчих робіт з професії "Офіціант", 2020р.7. Методичні рекомендації до написання творчих робіт з професії "Бармен", 2022р.
8. Методична розробка уроку з предмету "Організація обслуговування в ЗРГ" на тему: "Правила подавання алкогольних напоїв", 2022р.
Немає коментарів:
Дописати коментар